Activiteit

Informatiemarkt Bouwgroepen Centrumeiland

zondag 20 september 2020 , 11:00 - 14:00 uur

Vijf bouwgroepen organiseren een informatiemarkt op 20 september, om je te informeren en te enthousiasmeren over de bijzonderheden van deze nieuwe buurt, en natuurlijk over onze projecten. De markt vindt plaats in Lolaland. Aanmelden is niet verplicht – je kunt gewoon langskomen – maar als je je aanmeldt weet je zeker dat je niet in de rij hoeft te staan.

Toelichting

Wonen aan het water, onder de rook van Amsterdam. Centrumeiland maakt het mogelijk. De eerste projecten zijn van start gegaan met de bouw en de eerste bewoners zijn inmiddels “ingetrokken” in een zelfbouwhuis. Centrumeiland begint steeds meer vorm te krijgen en er zijn nog mogelijkheden om je in te schrijven voor projecten. Ieder project op Centrumeiland is anders en heeft een andere planning. Om de verschillende projecten in kaart te brengen, is er een unieke ‘Nieuwbouwmarkt’ georganiseerd.

Together4you, IJgenwijs, TopNotch, Jardin en Young Creatives hebben de handen ineengesloten en met elkaar ‘Nieuwbouwmarkt Centrumeiland’ georganiseerd. Ieder project heeft een eigen stand, waar belangstellenden en toekomstige kopers meer informatie kunnen inwinnen en vragen kunnen stellen over de deelnemende projecten.

‘Nieuwbouwmarkt Centrumeiland’ wordt georganiseerd bij Lolaland op IJburg, van waaruit je zicht hebt op Centrumeiland. Het beloofd een gezellige dag te worden, met hapjes en drankjes, terwijl je vragen kunt stellen aan de professionals, initiatiefnemers, projectontwikkelaars en makelaars. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Er is een vrije inloop, en aanmelden vooraf is niet nodig. Hopelijk zien we je zondag 20 september bij Lolaland!

Kosten
Gratis
Illustration
 
Documenten


Maximum aantal deelnemers: 30

Aantal aangemelde deelnemers: 3

Deze mensen komen:
- John Zondag
- Mieke Bakhuizen

Meld je aan
Deel dit: