Activiteit

Informatieavond eigen elektrische deelauto's op Centrumeiland

woensdag 23 november 2022 , 20:00 - 21:30 uur

Deze zomer is de Coöperatie DeelCentrum U.A. opgericht, het bestuur bestaat uit Ellen Dosse, Julius van der Woude en Vera Kloppenburg. En in december gaan we starten met de eerste proefperiode van 6 maanden. Samen met elf huishoudens delen we twee elektrische gezinsauto’s (Renault Megane's), in het eerste kwartaal van 2023 zal er een derde kleinere auto (mogelijk Peugeot 204) bijkomen.

Aangezien we willen doorgroeien naar 4 of 5 deelauto’s, in verschillende maten, zijn we op zoek naar meer DeelCentrum-pioniers. Op woensdag 23 november praten we je graag bij over de stand van zaken en als het goed is kunnen we een proefrit maken in de auto's. 

Wil je de laatste stand van zaken weten of deelnemen aan de proefperiode,
kom dan naar de informatiebijeenkomst.

Wanneer: woensdag 23 november van 20:00 - 21.30 uur
Waar: Strandlokaal (naast De Japanner), Pampuslaan 505, IJburg.

Rsvp:  mobiliteit@deelcentrum.nl.

Hopelijk tot de 23e november!

Ellen, Julius, Vera

 

DeelCentrum

Van Gamerenstraat 16

1087 VN Amsterdam

Coöperatie DeelCentrum streeft naar een duurzame, betrouwbare en betaalbare oplossing voor mobiliteit op Centrumeiland, door het delen van elektrische auto’s, e-bikes, bakfietsen & e-scooters op non-profit basis. Kijk voor meer informatie over het initiatief op: www.wijzijndeel.nl/deelcentrum


 
DeelCentrum wordt ondersteund door Wij Zijn Deel
Ontdek nog meer over onze missie
 

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Voor iedereen op die wel een elektrische auto wil rijden, naar werk of af en toe, maar niet kan kopen of niet op eigen terrein kan parkeren.
Illustration
 
Documenten

Deel dit: