Organisatie

IJlandwoning

Onderneming

Als zelfbouwer merkte ik samen met mijn vrouw Marieke dat onze architect eigenlijk geen idee had van de werkelijke bouwkosten. Wij maakten ons daar grote zorgen over, we wilden voorkomen dat we na een lang ontwerpproces uiteindelijk een torenhoge offerte zouden krijgen van een onbekende aannemer.


Ik ben daarom zelf alle prijzen gaan uitzoeken waardoor wij al vrij snel een sluitende begroting konden maken. Daarbij had ik ook heel sterk de wens om zonder traditionele aannemer te gaan bouwen, ik wilde zelf de regie hebben.


Daarom heb ik een complete bouwmethode ontwikkeld waardoor wij nu voor een lage prijs een zeer duurzame en comfortabele woning kunnen bouwen.


Ik ga daarom deze complete bouwmethode op Centrumeiland en Strandeiland aanbieden. Omdat ik namelijk heel sterk geloof in "zelfbouwen" alleen is dat op dit moment voor heel veel zelfbouwers eigenlijk niet te doen. De hoge kavelprijzen en de veel te hoge prijzen van de aanemer maken het een risicovolle onderneming. 


Met IJlandwoning wil ik laten zien dat je prima zelf kan bouwen, zonder veel risico en voor een normale prijs.


Direct bij de toegang tot Centrumeiland gaan we nu de eerste IJlandwoning bouwen, vanaf week 48 zal dat een niet te missen nieuwe woning zijn op Centrumeiland.

Deel dit: