Organisatie

Doleta Amsterdam B.V.

Onderneming

Doleta Litouwen is een van de meest modern en innovatieve raam- en deurfabrikant in zowel Litouwen als Europa. Doleta wordt zeer gewaardeerd om zijn houten, hout-aluminium ramen en deuren, gevels en winterserres.


Dezelfde fabriek die vandaag in Jieznas actief is, is al sinds 1953 operatief. Snel nadat Litouwen onafhankelijk werd in 1992, werd de bedrijfsnaam Doleta LTD opgericht. Sindsdien is het een van de snelst groeiende bedrijven van het land.


Doleta’s producten worden verscheept naar allelei delen van de wereld. Van Japan, Rusland, Kazakhstan, Oekraine in het Oosten naar Oostenrijk, Engeland, Ierland en de Verenigde staten van Amerika in het Westen. Van Noorwegen, Denemarken, Groenland in het Noorden, naar Spanje, Frankrijk, Italië in het Zuiden.


De samenwerking van architecten en partners van verschillende landen, bepaalt voortdurend de vraag naar niet-standaard producten en oplossingen. Een team van 20 ingenieurs heeft 35 verschillende oplossingen voor raam- en deurconstructies ontworpen en ontwikkeld. Met onze export -die meer dan driekwart van onze productie betreft- zijn we goed ervaren in het verpakken en verzenden van de vensters over de hele wereld en voldoen we aan de eisen van de internationale markt.

Deel dit:
Contactpersonen van Doleta Amsterdam B.V.