Activiteit

Sinterklaas opent nieuwe middengedeelte Van Woustraat

zaterdag 1 december 2018 , 13:00 - 15:00 uur

De feestelijke opening van het middengedeelte van de Van Woustraat is op zaterdag 1 december 2018. Na een tijd van werkzaamheden in de straat, organiseren ondernemers uit de buurt deze opening met ondersteuning van de gemeente.
Programma
Sinterklaas brengt op 1 december een bezoek aan de straat, als feestelijke opening voor iedereen uit de buurt. Hij komt rond 13 uur aan in een mooie oude tram, bij de halte Lutmastraat. Een pietenband maakt muziek en kinderen kunnen aan de slag met kleurplaten.

Samen met de pietenband loopt iedereen naar de Stadskantine (bij de Van Ostadestraat). De kinderen kunnen daar hun ingekleurde kleurplaat aan de sint geven. Als cadeautje krijgen ze een lekkere en bijzondere chocoladereep. Om 15 uur is de opening afgelopen.

Wilt u erbij zijn?
Wilt u bij de opening aanwezig zijn? Dat kan. U hoeft zich niet aan te melden. Rond 13 uur kunt u Sinterklaas opwachten bij tramhalte Lutmastraat. Hij loopt daarna samen met de pietenmuziekband door de Van Woustraat richting de Van Ostadestraat. U kunt Sinterklaas dus ook verderop in de straat begroeten.

Locatie
tramhalte Lutmastraat/van Woustraat
Illustration
 
Deel dit: