Locatie

Forteiland Pampus

Speeltuin , Sport- / bewegingsruimte , Horeca, Slaapplaats, Activiteitenruimte, Winkel(centrum), Cultureel centrum , Buitenruimte, Bedrijfsruimte, Innovatieve plek, Monument, Museum, Buurt(moes)tuin, Broedplaats
Illustration

Pampus (officieel Fort aan het Pampus) is een forteiland dat eind 19e eeuw in het IJmeer gecreƫerd is. Het ligt precies tussen Amsterdam en Almere, vlak boven Muiden. Het eiland is aangelegd als onderdeel van UNESCO Werelderfgoed Stelling van Amsterdam met als doel Amsterdam en de dorpen en landerijen eromheen te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee.

Pampus is dagelijks te bezoeken in de lente, zomer en herfst. Het wordt ook (deels of in zijn geheel) verhuurd voor zakelijke en educatieve doeleinden. Zie pampus.nl voor meer informatie.

Cadeautip voor wie liever buiten de gebaande paden treedt...
Pampus verpacht virtuele stukjes van zijn eiland, om cadeau te doen aan jezelf of aan een ander. Zie de mogelijkheden op pampus.nl/cadeautip.

verhuur

Op Pampus is (bijna) alles mogelijk! Het team van Pampus heeft een jarenlange ervaring op deze bijzondere plek, dus succes gegarandeerd. Blader op pampus.nl/events door een greep uit het aanbod. Iets anders in gedachten? Pampus vaart graag met je naar het eiland om ter plekke een evenement op maat uit te werken.

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
te gebruiken voor muziek als 
Podium
Deel dit: