Bericht

Parkeren

Geplaatst op 20 februari 2020, 12:37 uur

Steeds meer kavels op Centrumeiland zijn in aanbouw en binnenkort mogen we zelfs de eerste bewoners verwelkomen! Het wordt dus ook steeds drukker op Centrumeiland. Het is daarom van belang dat we Centrumeiland samen leefbaar en veilig houden.

Parkeren
Wij willen nogmaals bij u onder de aandacht brengen dat parkeren op de straten van Centrumeiland niet is toegestaan. U kunt op uw eigen kavel parkeren, of op de aangewezen parkeerterreinen op Centrumeiland. Het gebruik van deze parkeerterreinen is op dit moment nog gratis.

De parkeerregels gelden vanzelfsprekend ook voor uw aannemer en zijn onderaannemers. Indien het voor de uitvoering van werkzaamheden toch nodig is om (werk)voertuigen op de openbare weg te parkeren, dan moet uw aannemer hier volgens geldende wet- en regelgeving een ontheffing voor aanvragen.

Gele kaart
Wij gaan starten met het handhaven van de parkeerregels op Centrumeiland. Voertuigen die geparkeerd staan waar het niet mag, krijgen van ons in eerste instantie een ‘gele kaart’ als waarschuwing. De hierboven genoemde parkeerregels voor Centrumeiland staan ook op de gele kaart vermeld. Als u of uw aannemer onverhoopt een gele kaart krijgt, dan verzoeken wij u om uw voertuig te verplaatsen en in het vervolg te parkeren op een plek waar dit wel mag. Dit voorkomt dat u in de toekomst een boete krijgt.

Samen houden we het leefbaar en veilig!

Illustration
 
Deel dit: