Bericht

Welkom terug op Strand IJburg

Geplaatst op 29 april 2022, 12:16 uur
Illustration

Vanaf 1 mei is iedereen weer welkom op Strand IJburg. Op het strand kunt u genieten van het water, volleyballen, skaten, voetballen of lessen volgen in suppen of surfen. Zaterdag 21 mei van 13.00 tot 16.00 uur is de feestelijke opening van het strandseizoen, boordevol leuke activiteiten.

Er is kunst, muziek, sport en spel, en een informatiemarkt. Ook houden de surf-, roei- en supschool een open dag. Bij Het Winkeltje kunt u terecht voor strandspeelgoed, ijsjes en verhuur van ligbedden of parasols.

Bekijk het volledige programma

Picknicktafels en ravotten
Marcia van der Hart is gebiedsmakelaar: “Strand IJburg is een fantastische plek. Het is nog lekker pionieren. Zeker nu in de ontwikkelingsfase. We luisteren goed naar wat bewoners willen. Zo biedt het strand picknicktafels, beachvolleybal en -voetbal en een skatebaan. Op VrIJland kunnen kinderen lekker ravotten.”

Schoon en veilig
“We vinden het belangrijk dat het strand schoon en veilig is. Daarom zijn er strandconciërges en een reddingsbrigade. Rondom het strand staan bouwhekken in verband met werkzaamheden aan de nieuwe eilanden. Klim niet onder of over de hekken vanwege drijfzand en gevaarlijk bouwverkeer.”

Bereikbaarheid
Strand IJburg aan de Pampuslaan is te bereiken met de fiets, auto en tram 26.

Deel dit: