Bericht

Proost bij parkje met wooncoöperatie Stroom

Geplaatst op 2 september 2023, 08:26 uur
Illustration

Hoi! 

Sommigen van jullie zullen je hebben afgevraagd wat er gisteravond, vrijdag 1 september, nu gaande was bij het parkje. We hebben daar geproost met leden en familie van wooncoöperatie Stroom omdat we de dag ervoor, 31 augustus, een sluitende businesscase hebben ingeleverd bij de gemeente! Officieel horen we pas tegen eind september of de gemeente deze businesscase ook goedkeurt en dan kunnen we echt door naar de ontwikkeling van kavel 5.01. De bank en de kostendeskundige van het architectenbureau hebben hun vertrouwen in de businesscase uitgesproken dus we gaan er - positieve instelling - van uit dat het bij de gemeente ook goed zal gaan.

Iedereen die interesse heeft, kan onze plannen inzien. Op de hoek van het Srefidensiplein komen 30 woningen met allerlei gemeenschappelijke ruimtes en faciliteiten. Het gebouw wordt in hout en andere biobased materialen, met zo duurzaam mogelijke (energie)installaties. En in de plint is ruimte voor (een) (sociaal)commerciële ondernemer(s). We nodigen buurtgenoten uit mee te doen in de werkgroep 'Ondernemen in de plint' zodat we gezamenlijk een invulling vinden die het beste past bij de buurt. 

Als je meer informatie wil en/of je wil aanmelden om mee te doen: contact@wooncooperatiestroom.nl of even bellen met Eva: 0644 980 248

Illustration
 
Deel dit: