Bericht

Stremmingsoverzicht Centrumeiland 26 feb t/m 1 mrt

Geplaatst op 26 februari 2024, 12:46 uur
Illustration

Beste Centrumeilanders,

Voortaan plaatsen wij iedere week een overzicht van alle aangemelde stremmingen op Hallo Centrumeiland. Het gaat hier om stremmigen die langer duren dan een uur en waarbij een aannemer de volledige weg afsluit. Stremmingen korter duren dan een uur (denk bijvoorbeeld aan kort laden en lossen) zijn niet vergunningplichtig en staan in principe niet in dit overzicht. Wij vragen aannemers om deze momenten altijd zo kort mogelijk te houden en - wanneer dit ruimtelijk kan - de weg vrij te houden voor passerend verkeer. 
Als een aannemer moet hijsen vanaf de openbare weg dan is deze vanuit veiligheidsvoorschriften verplicht om de weg volledig af te sluiten: dit is voor de veiligheid van u en andere weggebruikers.
We begrijpen dat het soms vervelend is als u even moet wachten, of als u een andere route moet rijden dan u gewend bent. Tegelijkertijd vragen wij u om begrip voor deze situaties: uw eigen aannemer, of de aannemer van uw verhuurder heeft bij de bouw van uw huis ook van deze regeling gebruik gemaakt. 

In de afbeelding bij dit bericht ziet u de stremmingen voor deze week: 26 februari t/m 1 maart. U kunt deze afbeelding in hogere resolutie als pdf downloaden via de link onderaan dit bericht. Het kan in de praktijk altijd voorkomen dat planningen op het laatste moment wijzigen. Ondanks dat aannemers alle stremmingen aan ons door moeten geven, komt het in de praktijk toch soms voor dat dit niet gebeurt. Aan dit overzicht kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. 

Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager, Martijn Kruijf, m.kruijf@amsterdam.nl

Documenten
Deel dit: