Bericht

Stremmingsoverzicht Centrumeiland 11 t/m 15 maart (+ volgende week)

Geplaatst op 12 maart 2024, 14:34 uur
Illustration

Beste Centrumeilanders,

Dit is het wekelijkse bericht met het overzicht van alle stremmingen op Centrumeiland. Dit overzicht gaat over de periode 11 t/m 15 maart. In het overzicht staan stremmigen die langer duren dan een uur en waarbij een aannemer de volledige weg afsluit. Stremmingen korter duren dan een uur (denk bijvoorbeeld aan kort laden en lossen) zijn niet vergunningplichtig en staan in principe niet in dit overzicht. Wij vragen aannemers om deze momenten altijd zo kort mogelijk te houden en - wanneer dit ruimtelijk kan - de weg vrij te houden voor passerend verkeer. 

Het kan in de praktijk voorkomen dat planningen op het laatste moment wijzigen. Hiernaast komt het soms voor dat een aannemer - ondanks de verplichting die hij heeft - een stremming niet aan ons doorgeeft. Aan dit stremmingsoverzicht kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. 

Onderaan dit bericht staat een link waarmee u het kaartje als pdf kunt downloaden. Hier staat ook alvast het voorlopige overzicht voor volgende week bij. Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager, Martijn Kruijf, m.kruijf@amsterdam.nl

Deel dit: