organisatie

Kavelwoning

Onderneming

Kavelwoning richt zich op particulieren die een eigen huis willen laten bouwen. Wij zijn een specialist in het ontwerpen van moderne zelfbouw woningen en vinden dat een zelfbouw woning ook architectuur mag zijn. Hiermee willen wij het woningaanbod en de waardering voor moderne architectuur op de zelfbouw markt verbeteren. Onze kavelwoningen kenmerken zich door een ruimtelijke woonbeleving, natuurlijke materialen en een minimalistisch karakter.


Wij ontwikkelen onze kavelwoningen als moderne aanpasbare cataloguswoningen die zich onderscheiden in architectonische, ruimtelijke en bouwkundige kwaliteit. Hiermee willen wij de repetitie in de bouw vinden die de prijs zo interessant mogelijk maakt. Betaalbaar design dus! Daarnaast ontwerpen wij ook kavelwoningen op maat. Tegelijkertijd willen wij de drempel verlagen voor particulieren om naar een architect te stappen.


Kavelwoning maakt onderdeel uit van 8A Architecten, gevestigd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Wij werken vanuit Rotterdam door het hele land en hebben een netwerk van aannemers waarmee onze kavelwoningen overal in Nederland kunnen worden gebouwd.

Thema Zelfbouw
Deel dit: