organisatie

Bakstayn

Vereniging / club

Wij zijn een groep enthousiaste Amsterdammers met een liefde voor de stad. De stad waar we wonen, werken en onze familie en vrienden bezoeken, waar onze kinderen opgroeien en waar sommigen van ons geboren en getogen zijn.​ We gaan 20 appartementen ontwikkelen op kavel 02-03 op het mooie Centrumeiland. Wij hebben daarbij een aantal waarden voor onze bouwgroep geformuleerd:


Betaalbaar wonen: Wij willen Amsterdammers met een middeninkomen een manier bieden om betaalbaar te kunnen wonen. Het betaalbaar houden van onze woningen staat bovenaan en is dus ook leidend in de keuzes die we maken.


Dynamiek van de stad: Ons gebouw weerspiegelt de dynamiek van de stad in uitstraling, vormgeving en layout. Spontane ontmoetingen tussen (buurt)bewoners wordt gefaciliteerd. De buitenkant straalt het bakstenen karakter uit wat Amsterdam kenmerkt. Hierbij laten we ons inspireren door de Amsterdamse school.


Diverse groep: Net als ons geliefd Amsterdam zijn wij als groep een afspiegeling van de stad en divers in leeftijd, achtergrond en samenstelling van huishoudens.


Betrokken buren: we leven straks met elkaar als betrokken buren die met respect en aandacht omgaan met elkaar en onze omgeving. Invulling geven aan ‘betrokken buren zijn’ doen we met elkaar en voelt als een verrijking en niet als een sociale verplichting.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Bakstayn
Personen verbonden aan Bakstayn