Eva Yoo Ri Brussaard

Toekomstige bewoner
Wie is Eva Yoo Ri?

Momenteel woon ik in een vrije sector woning in Amsterdam. Ik heb geen thuiswonende kinderen. 

Mijn werk en hobbies

Ik werk als directeur bij Intercrea. Interecrea is een allround bedrijf dat een voorliefde heeft voor maatschappelijk verantwoorde projecten, maar werkt voor zowel non-profit organisaties als gemeentes en commerciële opdrachtgevers. In mijn vrije tijd ben ik graag op het water of reis ik rond de wereld. Daarnaast doe ik al 13 jaar vrijwilligerswerk en ondersteun ik diverse goede doelen om de kansen van kinderen in armoede te vergroten  


 

Mijn omgeving

Ik heb uitzicht op het water, bootjes en sta graag op de brug over de gracht om naar het water te kijken. 

Mijn droom

Ik ben Eva en samen met Abdelaziz ben ik hard opzoek naar een mogelijkheid op Centrum Eiland. Wij zijn al lang opzoek naar ons droomhuis, maar i.v.m de huidige huizenmarkt is dat nog niet gelukt. Wij zijn beide opgegroeid aan de zee en dat vonden wij erg leuk en daar worden wij erg gelukkig van. Ik Eva ben in Zeeland opgegroeid. Waar ik altijd met veel plezier woonde en in de weekenden was ik altijd te vinden aan het water.  Abdelaziz heeft ook tot zijn vijftiende aan de zee gewoond waar hij altijd vanaf het rif aan het springen was.  Beide worden wij dus erg blij van water. 


 

Mijn expertise

Ik werk al jaren aan maatschappelijke projecten en Abdelaziz werkt al jaren in de bouw. Samen houden we ons graag bezig met het inlezen, informeren en contact zoeken en doen onze research, bijvoorbeeld naar hoe bouwgroepen het aanpakken en welke mogelijkheden de woningbouwverenigingen bieden. 

Mijn mogelijkheden

Ik maar ook Abdelaziz zijn gewend om in groepen te werken, ik werk veel voor de gemeente Amsterdam en ook voor mijn vrijwilligerswerk werk ik veel met verschillende mensen met verschillende belangen, wensen en mogelijkheden. Wij staan open voor verschillende rollen en samenwerkingen 

Relevante ervaring

Werken in de bouw is ons niet vreemd. Samen met Abdelaziz weet ik dat we alle technische vragen en problemen kunen oplossen en met ons netwerk in de bouw staan we er nooit alleen voor. Ik Eva werk al sinds mijn 18e met verschillende vakmensen samen om zo een mooi mogelijk resultaat te leveren van diverse winkel en kantoorbestemmingen en Abdelaziz is na jarenlange werkervaring als installatietechnicus en projectleider, in 2007 voor zichzelf als eigenaar van Dutch Installatietechniek begonnen.