Lenka Svobodová

Bewoner, Ondernemer, Buurtsportleider
Wie is Lenka?

Hallo allemaal,


Ik ben Lenka, een gedreven professional wiens levenspad doordrenkt is met vastberadenheid en wiens passie voor sport en beweging is uitgegroeid tot een bloeiende carrière. Met een achtergrond van 20 jaar als managementassistent heb ik de sprong gewaagd naar een nieuwe uitdaging en ben ik nu al twee jaar actief als conditietrainer bij verschillende sportverenigingen.


"Plezier in bewegen" vormt de kern van alles wat ik doe. Mijn kennis deel ik niet alleen binnen de muren van sportverenigingen, maar ook als invalkracht bij ACG FIT ZO en Sciandri. Bovendien draag ik mijn steentje bij aan Meer Bewegen voor Ouderen als Docent Gymnastiek, waar ik mijn passie voor gezondheid en beweging inzet om anderen te helpen.


De afgelopen 3 jaar heb ik indrukwekkende stappen gezet in mijn professionele ontwikkeling. Met certificeringen en opleidingen op het gebied van sport, gezondheid en beweging, heb ik mijn kennis verbreed en verdiept. Van 'Mobility Trainer' tot 'Sportpsychologie' en van 'Bewegen en Trainen' tot het eerste jaar van de Qigong Docentopleiding en Stoelyoga docent, mijn expertise strekt zich uit over diverse terreinen.


Gedreven door de wens om anderen te helpen hun mobiliteit, flexibiliteit en fitheid te verbeteren, heb ik mijn expertise verder versterkt met certificeringen zoals de Certified NASM Stretching and Flexibility Coach (SFC), Stick Mobility Movement Specialist, Fitness Trainer (level 1&2) en Personal Trainer (level 3&4). Mijn stretching sessies zijn zelfs te volgen op YouTube onder de naam 'Energised with Lenka'. https://www.youtube.com/@energisedwithlenka3841/videos


Sinds september vorig jaar werk ik samen met de Gemeente Amsterdam Oost - Sportlokeet en Fit in Oost, waar ik mijn enthousiasme voor sport deel met de gemeenschap.  Ontdek de twee nieuwe lessen, Fit4You en Body in Balance bij Fysiotherapie Welkom. 
Als kers op de taart ben ik sinds oktober officieel zzp'er, waarmee ik mijn eigen weg vol overtuiging vervolg.


Sportieve groet,
Lenka


https://energisedwithlenka.com/