Project

Centrumeiland Kavel 11 - 01 _ PUUUR IJCE _

Geplaatst op 8 mei 2019, 10:51 uur

Nog 3 woningen beschikbaar! Je kunt nog meedoen met PUUUR IJCE!

In oktober 2019 starten wij met de bouw van het prachtige woongebouw PUUUR IJCE op Centrumeiland, IJburg. De 25 woningen met inpandige parkeergelegenheid zijn fijn gelegen op het autoluwe, groene Centrumeiland dicht bij het nieuwe strand, haventjes, verschillende watersporten en veel groen.

Je kunt nog mee doen!  www.puuurijce.nl

Kijk op de website voor meer informatie en de nog enkele beschikbare woningen om op deze mooie locatie te wonen. 

Toelichting

Zeer energiezuinig

De ruime stadswoningen en appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van van 113 tot 159 m2, zijn gasloos, zeer energiezuinig met zonnepanelen op het dak en zijn aangesloten op een collectieve warmte-koudeopslag op Centrumeiland. Regenwater vangen we op in een waterbuffer. De woningen hebben fijne buitenruimtes en ook twee gemeenschappelijk buitenruimtes met altijd zon. In de gemeenschappelijk ruimte aan een daktuin kan je elkaar ontmoeten.

Vanaf PUUUR IJCE ben je snel bij de A10 en met de tram ben je in 20 minuten op Amsterdam CS.

Zijn de volgende woningen iets voor jou met eeuwigdurende erfpacht:

Stadswoningen Nummer 5, 8 en 9 zijn nog vrij. Meld je nu aan. 

Bouwnummer 5:

Vanaf de autovrije straat leidt een authentiek Amsterdams trappetje naar je mooie woning: 140 m2 over twee verdiepingen met 4 slaapkamers. Je kijkt uit op een groen plantsoen met speelplekken en hebt een doorkijk naar het water. ’s Middags en in de avond  zit je heerlijk in de zon op je balkon.

Bouwnummer 8:

Een grote stadswoning van 158m2 met een heerlijke zonnige tuin (33m2). De woning is gelegen over 2 verdiepingen, de woonkamer en keuken op de begane grond en 4 slaapkamers met de badkamer. op de verdieping. Aan de voorzijde gelegen aan een brede straat van 26 meter. De tuinzijde is gelegen op het zuiden met veel zon.

Bouwnummer 9:

Een grote stadswoning van 158m2 met een heerlijke zonnige tuin (18m2). De woning is gelegen over 2 verdiepingen, de woonkamer en keuken op de begane grond en 4 slaapkamers met de badkamer. op de verdieping. Aan de voorzijde gelegen aan een brede straat van 26 meter. De tuinzijde is gelegen op het zuiden met veel zon.

 

Doelgroep
Volwassenen
Idee
Deel dit:
1 reactie

Urja Van Tongeren

di 22 november 2022 22:27
Zijn een van de 3 stadwoning 5, 8 &9 nog vrij? Gaat om huur of koop? Heb interesse. Kijk ook nog bij de Vrijheid CE en zag PuuurIJCE. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Gr. Urja