Project

IJgenwijs (zelfbouwkavel op Centrumeiland)

Geplaatst op 13 november 2019, 14:34 uur

IJGENWIJS OP IJBURG
Wil jij op geheel eigen wijze je droomwoning realiseren in Amsterdam? Dan ben je aan het goede adres! IJgenwijs is een kleinschalig woningbouwproject op IJburg, waar jij helemaal zelf bepaalt hoe je woont. Want het beste plan maken we samen met jou; als Mede Opdrachtgever heb je directe invloed op je toekomstige woning en woongebouw. Heb jij wensen voor gemeenschappelijke voorzieningen? Of wil je misschien wel met vrienden of familie een hele verdieping samen ontwikkelen? Geen idee is te gek.

Op Centrumeiland IJburg ontwikkelen wij samen met jou als toekomstige bewoner circa 28 tot 35 nieuwe appartementen op een unieke locatie nabij een stadspark. De appartementen zijn gelegen in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, een supermarkt, parken en een pittoreske jachthaven. IJgenwijs zal bestaan uit een mix van woningtypes, zoals de combinatie van een moderne woon-werkwoning en de mogelijkheid van een lesruimte voor yoga of atelierruimte aan huis. De energiezuinige koopwoningen zullen variëren tussen de 60 tot 150 m2. Met de komst van het Centrumeiland wordt een plek ontwikkeld die het hart van IJburg zal vormen. Het Centrumeiland is dé plek in Amsterdam voor zelfbouw in een prachtige groene en waterrijke omgeving.

Toelichting

MEDEOPDRACHTGEVERSCHAP
Het plan voor je toekomstige woning en woongebouw ontwerp jij samen met je toekomstige buren als Medeopdrachtgever. Jullie worden hierin begeleid door een team van professionele partijen. Hierbij staat keuzevrijheid en optimaal zeggenschap voorop, zodat jij invloed hebt op de gewenste indeling en afwerking van je woning. Daarnaast heb je het eerste recht van koop. Dat betekent dat je geen biedingsstrijd aan gaat met nieuwe geïnteresseerden. Zie jij jezelf wonen in een door jou ontwikkelde woning? Dan hebben we een toezegging van je nodig als Mede-Opdrachtgever. Dit doen we in vorm van een Intentieovereenkomst. Enthousiast? Schrijf je dan snel in als geïnteresseerde via de website en meld je aan voor de workshops.

Doelgroep
Volwassenen
Lopend
Illustration
 
Deel dit: