Project

MKC de Schatkaart

Geplaatst op 6 april 2021, 14:51 uur

De Schatkaart is een Montessori Kindcentrum voor onderwijs, opvoeding en opvang. Voor kinderen van 0-12 jaar op Centrumeiland in Amsterdam. 

Toelichting

De bouw van ons prachtige nieuwe pand start in de zomer van 2021. Een jaar later, rond de zomer van 2022, verwachten we dat het af is. Tot die tijd starten we alvast met onderwijs op een tijdelijke locatie op IJbrugvanaf vanaf januari 2022.
De pedagogiek, didactiek en antropologie van Montessori biedt kinderen, ouders en team houvast in een dynamische wereld. Voor kinderen is er een doorgaande ontwikkelingslijn en we werken als één team. Bij dit alles staat het kind centraal. Werken met de natuur is bij ons een belangrijk uitgangspunt in de praktijk van alle dag.

Wil je meer weten over MKC de Schatkaart? Bezoek de website via: www.mkcdeschatkaart.nl. Stuur een mailtje naar: info@mkcdeschatkaart.nl voor meer informatie of om je in te schrijven voor de informatieochtend op 27 mei 2021. We zijn ook te vinden via LinkedIn en via HalloCentrumeiland, dus genoeg mogelijkheden om met ons in contact te komen! 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar
Gewenst resultaat 
Het gebouw nodigt overal uit tot bewegen en ontmoeten. Het speelse split level zorgt voor verbinding tussen alle verdiepingen en domeinen. Er is veel daglicht en groen door grote raampartijen met het sterke centrale hart vanuit het atrium en het uitzicht op de bomencarré. De natuur is sterk verweven met het gebouw door een grote binnenboom, een mooi dakterras en balkons aan elk lokaal voor buitenlessen.
Lopend

Deel dit:
1 reactie

bericht verwijderd