Dit project is afgerond
Project

Programmering Strandlokaal en Strand IJburg 2022

Geplaatst op 11 februari 2022, 00:36 uur

 IJburg leeft, groeit en bloeit! Naast de gezellige horeca op IJburg I, de bijzondere lokale ondernemers, de Haven van IJburg, een energie neutraal hotel, het Diemerpark heeft IJburg ook het strand. Een strand wat ieder jaar nog groeit en nu al het grootste stads strand van Amsterdam is. Dit unieke strand is afgelopen zomer verrijkt met een nieuwe “hotspot” STRANDLOKAAL, volledig gemaakt van resthout van het voormalige Lolaland. Lolaland was tot oktober 2020 een culturele broedplaats voor inwoners van IJburg. Het nieuwe gebouw geeft een fijn beach- en eilandgevoel waar nu ook een nieuwe horeca gelegenheid https://dejapanner.com/ gevestigd is.  In het Strandlokaal vind je alle informatie over de ontwikkeling van IJburg en een prachtige maquette die de nog te bouwen nieuwe wijken laat zien. Het STRANDLOKAAL, is ook een plek voor ontspanning en ontmoeting. Er is volop ruimte voor bewonersinitiatieven, bijeenkomsten en tentoonstellingen. Heb je een goed idee, laat het weten zodat de kalender van het Strandlokaal gevuld wordt met de mooiste initiatieven voor iedere doelgroep. https://amsterdam.nl/strandlokaal

 Ook buiten het strandseizoen is een wandeling op het strand zeer de moeite waard. De uitkijktoren wacht je op om een mooi uitzicht op de bestaande woningen van IJburg te geven maar ook krijg je een goede indruk krijgen van de ontwikkelingen en de natuur.  https://www.amsterdam.nl/projecten/ijburg/nieuws-ijburg/uitkijktoren-strand-ijburg/

 

 

 

 

Toelichting

Programmering Strand IJburg:

Op dit moment wordt gewerkt aan de programmering voor het strandseizoen 2022 waarbij sport, spel, kunst en cultuur allemaal onderdeel zullen zijn van de activiteiten.

Ook Vrijland https://vrijland.nu/ , de watersport activiteiten van het Surfcenter IJburg, M&M Subschool en Coastal Rowing komen op een nieuwe plek terug op het strand. Ook het bekende strandwinkeltje van Hester Slaman zal niet ontbreken.

Heb je zelf een goed idee voor de programmering, bel of mail mij voor een afspraak om samen te bespreken of het in het programma past.

 

 

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Een mooie programmering voor het strandseizoen 2022 met input van bewoners van IJburg
Klaar
Deel dit: