Project

Het Energie Koplopersfonds

Geplaatst op 14 december 2023, 12:17 uur
Illustration

Geweldig nieuws voor iedereen met energiebesparende of schone energie-ideeën in Amsterdam: Het Energie Koplopersfonds is opnieuw geopend!

Tot en met 15 februari 2024 heb je de kans om een plan in te dienen en een deel van de € 28.000 te ontvangen. De maximale aanvraag is € 5000, wat een uitstekende kans is om jouw energie-initiatief te verwezenlijken.

02025 zet zich in door een laagdrempelig fonds op te zetten, waarmee we energie ideeën kunnen ondersteunen met geld, kennis en/of een netwerk. Hiermee kunnen initiatieven een volgende stap zetten.

We nodigen bewoners van Amsterdam, energiepioniers, gemeenschapsleiders en bedrijven uit om diverse voorstellen in te dienen die bijdragen aan het doel van Amsterdam als Koploper Schone Energie in 2025.
Naast financiële steun biedt Het Energie Koplopersfonds een unieke kans om deel uit te maken van een gemeenschaps gedreven beweging. Door samen te werken met de gemeente, bedrijven en bewoners, creëren we een krachtig netwerk dat de ontwikkeling van duurzame oplossingen bevordert.

Meer informatie over het fonds en het aanmeldingsformulier kan je vinden op 02025.nl/koploperfonds of neem contact op met rosa@02025.nl

Wacht niet langer! Grijp deze kans aan en maak een verschil. Samen bouwen we aan een schonere toekomst voor onze stad.

Lopend

Deel dit:
1 projectupdate

Rosa van Gorcum

Project volgens planning

De Amsterdamse gemeenschap zet een grote stap richting een duurzame toekomst met een overweldigende respons op het Energie Koplopersfonds. Dit fonds, dat energiebesparende en schone energie-initiatieven in de stad ondersteunt, heeft in 8 weken tijd maar liefst 39 aanmeldingen ontvangen, met een tota...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina