Project
Lopend

Jardin

Geplaatst op 31 juli 2020, 10:03 uur

Je woont graag in de stad, in een modern, licht en comfortabel huis. Maar je hebt ook zin in meer ruimte, groen om je heen en een eigen tuin of daktuin. Liefst op een plek die goed verbonden is én waar je lekker naar buiten kan. Dan heb je jouw perfecte woonlocatie gevonden! Bekijk de woningen op www.woneninjardin.nl en reserveer alvast gelijk je favoriete plek.

Toelichting

Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Gelegen op Centrumeiland is de binnenstad van Amsterdam dichtbij, maar ben je ook zo de stad uit, op het water of in de natuur. Bijna alle woningen hebben naast de collectieve binnentuin ook een grote eigen buitenruimte. Volop keuze in het soort woning en de invulling daarvan. Er zijn townhouses, waterviewlofts, maisonnettes, appartementen en een penthouse. Kortom, voor elk wat wils. 

Jardin brengt de liefde voor de stad en voor buiten zijn samen; hier hoef je niet te kiezen tussen stads leven en ruimte, maar vind je het allebei. Jardin is de perfecte plek voor stedelingen met een groen hart.

Deel dit:
1 projectupdate

Marthijn Pool

Project volgens planning

We zijn druk bezig met het voorbereiden van de officiële start verkoop, maar op dit moment is het ook al mogelijk om je favoriete bouwnummer te reserveren. Neem hiervoor contact op met Kuijs Reinder Kakes makelaardij: 020 626 53 61 of nieuwbouwamsterdam@krk.nl. Wil je meer weten over Jardin? Surf ... lees meer
0
Open de update in eigen pagina
2 reacties

bericht verwijderd

Eimert Vink

vr 17 februari 2023 22:56
Update 17 februari 2023:
Bouwbedrijf Van Bekkum heeft de opleverdata bekendgemaakt. Vanaf week 10 zullen de 40 woningen opgeleverd worden. Er is vier weken ingepland voor de oplevering.